Avslutningshögtiden

Skriv ut

 

Mittuniversitetet och Studentkårerna i Sundsvall och Östersund hälsar dig som avslutar dina studier hjärtligt välkommen till avslutningshögtiden fredagen den 2 juni.

Avslutningshögtiden är ett fint tillfälle att fira att dina studier är avklarade och Mittuniversitetets sätt att säga tack för din tid hos oss, lycka till och på återseende! På avslutningshögtiden hålls tal av representant från Mittuniversitetet, kommunen och Studentkåren och de studenter som avslutar sin utbildning får ta emot ett tackbrev på scenen. Det blir även musikinslag. Att delta på avslutningshögtiden är givetvis frivilligt, men föranmälan krävs.

Avslutningshögtiden är fredagen den 2 juni, antingen kl. 11 eller kl. 14, vilken klass som deltar på vilken sittning kommer att meddelas senast två veckor innan avslutningshögtiden tillsammans med övrig praktisk information.  Detta för att vi i största möjliga mån vill tillgodose alla studenters önskemål om antal deltagande anhöriga. Högtiden pågår i ungefär en och en halv timme.

På grund av säkerhetsregler i lokalerna kan vi bara garantera att du får ta med dig två anhöriga, önskar du ta med fler anhöriga får de delta i mån av plats. Senast två veckor innan högtiden meddelas du om dina anhöriga, utöver de två garanterade, får plats.

Anmälan till avslutningshögtiden har stängt.

Vid frågor eller avanmälan kontakta Rebecka Lindberg, kommunikatör, rebecka.lindberg@miun.se.

For information in English see Completion of Studies Ceremony

Avslutningshögtid på ditt campus Avslutningshögtid på ditt campus

Campus Sundsvall
Datum: 2 juni
Tid: 11.00 eller 14.00
Lokal: GA-kyrkan

Campus Östersund
Datum: 2 juni
Lokal: Stora kyrkan
Tid: 11.00 eller 14.00
Lokal: Stor kyrkan

Högtiden beräknas pågå en och en halvtimme.