Andra internationella möjligheter

Print

Mittuniversitetet erbjuder en rad internationella möjligheter. Alla studenter har inte möjlighet att vara borta en längre period som exempelvis en eller två terminer utomlands och därför finns olika alternativ. Både kurser och konferenser under en kortare period utomlands (1-8 veckor), men också internationella aktiviteter på campus. 

Sommaruniversitet

Sugen på att plugga två veckor utomlands i augusti? Summer University är en projektkurs som ges av Mittuniversitetet i samarbete med partneruniversitet utomlands. Det spelar ingen roll vad du studerar, alla kan söka till Summer University! Läs mer om årets värduniversitet och ansökningsprocessen!

Internationella program

Visse du att du kan plugga internationella program helt på engelska tillsammans med studenter från hela värden? Läs mer om vårt internationella programutbud!

Engelska kurser

Engelska är ett världsspråk som talas av ungefär en femtedel av världens befolkning. Att tala och skriva engelska har därför blivit en av de viktigaste färdigheter du kan ha med dig ut i arbetslivet. Läs mer om vårt kursutbud!

Träffa internationella studenter

Visste du att varje år kommer ca 400 internationella studenter till Mittuniversitetet för att plugga. Studentkåren anordnar en rad aktiviteter för att hälsa dem välkomna och introducera dem till Östersund och Sundsvall. Det finns många möjligheter att delta och engagera sig i denna verksamhet. Du har också möjlighet att bli en fadder åt en internationell student. Läs mer om Studentkåren!