Anmälning till avslutningshögtiden

Print

 

Mittuniversitetet och Studentkårerna i Sundsvall och Östersund hälsar dig som avslutar dina studier hjärtligt välkommen till avslutningshögtiden fredagen den 2 juni.

Avslutningshögtiden är ett fint tillfälle att fira att dina studier är avklarade och Mittuniversitetet sätt att säga tack för din tid hos oss, lycka till och på återseende! Avslutningshögtiden är fredagen den 2 juni, antingen kl. 11 eller kl. 14, vilken klass som deltar på vilken sittning kommer att meddelas senast två veckor innan avslutningshögtiden. Det för att vi i största möjliga mån vill tillgodose studenternas önskemål om antal deltagande anhöriga.

På grund av säkerhetsskäl i lokalerna kan vi bara garantera att du får ta med dig två anhöriga, önskar du ha med fler anhöriga får de delta i mån av plats. Senast två veckor innan högtiden meddelas du om dina anhöriga, utöver de två garanterade, får plats.

Anmälan stänger söndagen den 30 april.

Vid frågor eller avanmälan kontakta Rebecka Lindberg, kommunikatör, rebecka.lindberg@miun.se.

For information in English see Completion of Studies Ceremony

Anmälan till avslutningsceremoni, 2 juni 2017

Anmälan till avslutningshögtiden, fredag den 2 juni, för dig som avslutar dina studier vid Mittuniversitetet. Din anmälan är bindande och skulle du få förhinder är det viktigt att du avanmäler dig snarast till rebecka.lindberg@miun.se. Avslutningshögtiden kommer att ske vid två tillfällen, antingen kl. 11 eller kl. 14. Vilken klass som deltar vid vilket tillfälle kommer att meddelas senast 2 veckor innan avslutningshögtiden. Det eftersom vi utifrån hur många anmälda studenter och anhöriga kommer att fördela tiderna så att så många som möjligt kan få delta. Anmälan stänger 30 april.

This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.

* På grund av säkerhetsregler i lokalerna kan vi bara garantera att du får ta med dig 2 anhöriga. Du kan däremot anmäla så många anhöriga som du önskar. Senast 2 veckor innan avslutningsceremonin meddelas det om dina extra anhöriga får plats. Vår ambition är att alla ska få ta med sig de anhöriga de vill. Har du frågor kontakta Rebecka Lindberg, rebecka.lindberg@miun.se.

Avslutningshögtid på ditt campus Avslutningshögtid på ditt campus

Campus Sundsvall
Datum: 2 juni
Tid: 11.00 eller 14.00
Lokal: GA-kyrkan

Campus Östersund
Datum: 2 juni
Lokal: Stora kyrkan
Tid: 11.00 eller 14.00
Lokal: GA-kyrkan

Högtiden beräknas pågå en och en halvtimme.