Avslutningshögtiden

Print

Mittuniversitetet och Studentkårerna i Sundsvall och Östersund hälsar dig som avslutar dina studier hjärtligt välkommen till avslutningshögtiden.

Avslutningshögtiden är ett fint tillfälle att fira att dina studier är avklarade och Mittuniversitetets sätt att säga tack för din tid hos oss, lycka till och på återseende! På avslutningshögtiden hålls tal av representant från Mittuniversitetet, kommunen och Studentkåren och de studenter som avslutar sin utbildning får ta emot ett tackbrev på scenen. Det blir även musikinslag.

Avslutningshögtiden hålls sista fredagen på både höst- och vårterminen, och pågår i ungefär en och en halv timme. Att delta på avslutningshögtiden är givetvis frivilligt, men föranmälan krävs.

Anmälan görs via länk här. SISTA ANMÄLNINGSDAG 3 MAJ.


Fyll i önskat antal anhöriga som du vill bjuda med till ceremonin i anmälningsformuläret. På grund av platsbegräsning i lokalerna så kan vi garantera dig att du kan bjuda med fyra anhöriga till ceremonin. I mitten av maj kommer vi att återkomma till dig med besked om hur många anhöriga du kan bjuda med, samt vid vilken ceremoni du kommer att delta på.

Vid frågor kontakta Lena E Burman, kommunikatör, lena.e.burman@miun.se

Observera att avslutningshögtiden inte är en examen utan en cermoniell högtid. För frågor om examen se miun.se/examen

For information in English see Completion of Studies Ceremony