Aktiviteter

Skriv ut

Kalendarium Kalendarium

Skarpt uppdrag - utveckla din kreativa förmåga

Nu söker vi dig som är idérik, nyfiken på tjänste- och affärsutveckling och intresserad av att få en erfarenhet som bygger din kompetens!

Den 19:e september är det äntligen dags igen! Då har du chansen att jobba med ett skarpt uppdrag i team med studenter från andra utbildningar. Tillsammans tar ni fram nya lösningar på problem som en organisation själv har identifierat. Genom att delta får du en värdefull erfarenhet att lyfta i din CV, nya kontakter samt möjligheten att utmana din kreativitet.

Inga förkunskaper behövs. I team jobbar ni mot en deadline under ledning av innovationsrådgivarna på Miun Innovation. Dagen avslutas med att alla team presenterar sina idéer för en panel bestående av bland annat representanter från uppdragsgivaren. Vilken organisation som är uppdragsgivare hålls hemligt tills dagen D. Denna gång hålls eventet hos uppdragsgivaren vilken återfinns i Sundsvallsområdet. Studenter från Östersund erbjuds reseersättning. Ni bjuds självklart på lunch och fika.

Lär dig även att:

– Utveckla värdeerbjudanden med NABC-modellen.
– Testa hur det är att jobba skarpt mot en deadline i ett
arbetslag med flera olika kompetenser.
– Utveckla din entreprenöriella förmåga och öka din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Vi ses den 19:e september!

Mer information om eventet hittar du på https://portal.miun.se/skarpt-lage

Var? Hos uppdragsgivaren centralt i Sundsvall.
När? Tisdag den 19:e september kl. 08.00 -17.00.
Anmälan: Anmälan är stängd då eventet är fullt!

Har du någon fundering? Tveka inte att kontakta Johan Landström, Innovationsrådgivare på Miun Innovation, på johan.landstrom@miun.se

19 september 08:00 - 17:00 Sundsvall