Aktiviteter

Skriv ut

Kalendarium Kalendarium

Frukosthäng med Miun Innovation - Från VM-medaljör till Entreprenör

Välkommen att delta på årets sista frukosthäng med en av Sveriges mest framgångsrika skidskyttar, Helena Ekholm! Hon är bland annat åttafaldig VM-medaljör och även segrare av den totala världscupen.

Helena vann det mesta hon kunde vinna under sin aktiva karriär. Hör vinnaren av både Jerringpriset och Bragdguldet berätta om hur hon varvade elitidrott med universitetsstudier. Helena delar med sig av bitar från sin resa och hur hon som elitidrottare har lärt sig att sätta upp höga målsättningar och lägga upp en plan för hur vägen till målet ska se ut. Vi får med oss praktiska tips på hur man kan tänka när man sätter mål för bland annat träning, studier och jobb. Hur hittar man motivation genom motgångar? Vad hände när OS-medaljen uteblev och vad tänkte hon när hon fick frågan om att vara med i mästarnas mästare? Det får vi veta på årets sista Frukosthäng!

 Nu har Helena landat i livet efter elitkarriären. Idag driver hon eget företag med fokus på träning och hälsa, hon har även lagt till en PT-utbildning på sitt CV.

 Välkomna att lyssna på hennes resa. Vi bjuder på frukost!

NÄR: Torsdag den 7/12 kl. 08.00-09.30
VAR: Mittuniversitetet Campus Östersund, Hus U hos Miun Innovation
FÖR VEM: Alla studenter vid Mittuniversitetet oavsett studieinriktning
ANMÄLAN: Anmäl dig via denna länk senast den 6/12 kl. 12.00

7 december - 30 november Campus Östersund, Hus U