Karriärsök

Karriär Karriär

If söker studenter för sommarjobb

Uppdragsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare på If Skadeförsäkringar kommer du sitta i deras fina lokaler på NP3 Arena mitt i Sundsvall city. I rollen kommer du att ta emot inkommande samtal från företagskunder angående frågor om försäkringar inom:

Motor
Egendom
Ansvar
Marine

Vi söker dig som:
Har avslutad gymnasieutbildning
Har goda datakunskaper
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta inom kundtjänst
Har god kommunikativ förmåga
Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

För att vara aktuell för tjänsten ska du inte ha några betalningsanmärkningar samt inte förekomma i belastningsregistret. Kontroller utförs. För att du ska trivas i denna roll är det viktigt att du har hög servicekänsla och en ödmjuk inställning till ditt arbete. Då du tillsammans med ditt team är ansvariga för det gemensamma resultatet är det viktigt att du även trivs att arbeta i team.

Vi söker dig som är en engagerad och driven. Då stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet ser vi att du är en nyfiken, ödmjuk och glad person med en positiv syn på livet. Då en kunds behov inte behöver vara den andres lik så är det viktigt att du är duktig på att göra en snabb behovsanalys och är lösningsorienterad

Placering: Sundsvall
Bransch: Försäljning, marknad, reklam
Antal tjänster: 6

Länk till uppdraget

Beskrivning av uppdragsgivaren
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemsida
www.manpower.se