Karriärsök

Skriv ut

Karriär Karriär

Manpower i Sundsvall söker receptionister


Uppdragsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba 50% mellan vecka 29-32 och 100% mellan vecka 33-36. Vi söker även en person som vill jobba 75% mellan vecka 25-33. Du kommer att vara placerad både i centrala Sundsvall samt i Birsta.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som receptionist.
En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik. Du kommer att möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem. Men självklart handlar det om att på olika sätt leverera service. Allra först kommer du att få genomgå en kort introduktionsutbildning som gör att du kommer in i jobbet.

Du kommer till exempel att:
skriva ut passerkort
välkomna och registrera besökare
ansvara för hanteringen av inkommande och utgående post
allmän kontorshjälp
Den vi söker

Vi söker dig som är lyhörd, hjälpsam och ansvarsfull. Du är en trevlig person som brinner för service. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Vidare tror vi att du är organiserad och strukturerad i din yrkesroll och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb.

Vi söker dig som:
har känsla för service
har arbetat i en reception tidigare
har grundläggande datakunskap
har arbetat i ett serviceyrke tidigare

Erbjudande
Vår kund arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Många anställda tar upp det faktum att företaget erbjuder en trevlig arbetsmiljö som den främsta anledningen till att de trivs så bra på jobbet.

Manpower är din partner i rekryteringsprocessen. På Manpower är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ideal Shala e-post ideal.shala@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Länk till uppdraget
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/8c257493-3bd8-4031-bac6-3b00df5e9e0d/manpower-i-sundsvall-soker-receptionister/

Beskrivning av uppdragsgivaren
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemsida
www.manpower.se

Kontaktperson
Ideal Shala
ideal.shala@manpower.se
+46722184978
Uppdragsgivare
Manpower

Yrkesområde
Administration & utredning

Typ av uppdrag
Extrajobb

Region
Västernorrland

Sista ansökningsdag
2019-06-30