På fredag den 12 oktober mellan klockan 10 och 12:15 kommer Årets alumner att hålla varsin föreläsning i Östersund, missa inte detta!

Varje år utses två personer till Årets alumner. Kriterierna för priset är bland annat att personerna ska vara goda ambassadörer för Mittuniversitetet och vara en förebild för våra nuvarande och blivande studenter. Priset delas ut till en kvinna och en man. Läs mer om Årets alumner 2018 här.

Lasse kommer prata om hur man kan bryta och förebygga utsatthet och utanförskap. Vad är det som avgör resultaten av våra ansträngningar, och vad är det som gör att vi kan förändra en ibland mycket destruktiv livssituation till något positivt? Lasses föreläsning heter "Att bygga bärande relationer – om konsten att var en viktig vuxen i barns och ungdomars liv"

Karin kommer i sin föreläsning att prata om journalistbranschen utifrån sin roll som chefredaktör för bland annat Sundsvalls Tidning och Örnsköldsviks Allehanda. Hennes föreläsning heter "Statusuppdatering för den lokala journalistiken – och utmaningarna framåt"

Anmäl dig till föreläsningarna och få fika! Anmälan och mer info om Årets alumnföreläsningar 2018! Sista anmälningsdag 10 oktober.

När: Fredagen den 12 oktober klockan 10:00-12:15
Var: Campus Östersund, hus G

2018-10-02, Erik Holmström