Utveckla din idé

Skriv ut


Utveckla din idé med oss på Miun Innovation! Boka ett möte med en innovationsrådgivare.

Hos oss får du peppning och stöd i din idéutveckling. Vi erbjuder innovationsrådgivning där vi tillsammans reder ut frågor om allt ifrån kundbehovet och marknadspotentialen i din idé till hur du kan skydda den. Vi kikar även på olika strategier för hur du kan ta din produkt till marknaden och vilken företagsform du bör välja, med mera. Det är kostnadsfritt för dig som är student och självklart kan du känna dig trygg med att vi inte sprider information om din idé utan ditt godkännande.

  • Delta under våra inspirationsevent. Öppna för alla studenter! Håll koll på våra aktuella aktiviteter i kalendariet här på webben samt genom vår sida på Facebook. 
  • Boka ett möte med en innovationsrådgivare för att ta itu med din egen idé. Självklart kan vi även höras på distans via t. ex. Skype.
  • Välkommen att sitta i våra lokaler när du arbetar med din affärsidé.
  • Utmana dig själv under våra event med skarpa uppdrag levererade av intressanta uppdragsgivare från näringslivet, offentlig sektor och Mittuniversitetets forskningsmiljöer.
  • Driver du redan företag? Ta kontakt för att ingå i vårt nätverk eller diskutera hur du kan utveckla ditt erbjudande och ditt företag.

Vi ses och hörs hälsar Johan, Karolina, Chris, Sandra och Sandra på Miun Innovation!

Kontakta en innovationsrådgivare

Se aktuella aktiviteter