Avslutningshögtiden

Skriv ut

 

Mittuniversitetet och Studentkårerna i Sundsvall och Östersund hälsar dig som avslutar dina studier hjärtligt välkommen till avslutningshögtiden.

Avslutningshögtiden är ett fint tillfälle att fira att dina studier är avklarade och Mittuniversitetets sätt att säga tack för din tid hos oss, lycka till och på återseende! På avslutningshögtiden hålls tal av representant från Mittuniversitetet, kommunen och Studentkåren och de studenter som avslutar sin utbildning får ta emot ett tackbrev på scenen. Det blir även musikinslag.

Avslutningshögtiden hålls sista fredagen på både höst- och vårterminen. Att delta på avslutningshögtiden är givetvis frivilligt, men föranmälan krävs. Mer information om kommande avslutningshögtid kommer på den här sidan i mitten av terminen. Du kan även anmäla dig i formuläret nedan för att få en påminnelse.

På grund av platsbegräsning i lokalerna så är avslutningshögtiden uppdelad på flera sittningar och vilken klass som deltar på vilken sittning meddelas efter att alla anmälningar kommit, senast två veckor innan avslutningshögtiden. Detta för att vi i största möjliga mån vill tillgodose alla studenters önskemål om antal deltagande anhöriga. Högtiden pågår i ungefär en och en halv timme.

På grund av säkerhetsregler i lokalerna kan vi bara garantera att du får ta med dig två anhöriga, önskar du ta med fler anhöriga får de delta i mån av plats. Senast två veckor innan högtiden meddelas du om dina anhöriga, utöver de två garanterade, får plats.

Vid frågor kontakta Rebecka Lindberg, kommunikatör, rebecka.lindberg@miun.se.

For information in English see Completion of Studies Ceremony

Anmälan till mejlutskick avslutningshögtid

Genom att anmäla dig kommer du att få ett mejl med information kring kommande avslutningshögtid och en påminnelse om att anmäla dig och dina gäster.

Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.